Logo FulFilmentFactory

FulFilment Factory, de sleutel tot succes

Met FulFilment Factory als partner voor het logistieke proces kunt u zich als ondernemer bezighouden met zaken waar ú goed in bent, het uitbouwen van uw onderneming. Door onze efficiënte aanpak kunt u rekenen op een snelle afhandeling van de bestellingen, continuïteit in het bestelproces en gericht voorraadbeheer.

Bij FulFilment Factory denken we graag mee welke aanpak voor fulfilment het beste bij uw werkprocessen past. Het draait allemaal om de eindconsument die een bestelling plaats in de webwinkel; als zij tevreden zijn komen ze vaker terug en delen ze hun goede ervaringen. Met unieke fulfilment oplossingen maken wij onze klanten, de webwinkels, succesvoller. FulFilment Factory ondersteunt en adviseert u in het gehele proces van fulfilment voor webshops.

Wat is fulfilment?

Samengevat is het de afhandeling van het volledig logistieke proces vanaf de plaatsing van een order in een webshop tot aan de overhandiging van de bestelling door de bezorger aan de deur. Om dit te realiseren onderscheiden van we een aantal stappen in het proces van fulfilment:

In- & opslag

FulFilment Factory ontvangt dagelijks diverse leveranciers op locatie. Na controle en telling worden goederen opgeslagen in het bulk- en pickmagazijn.

Orderpicking & verpakken

Bestellingen in uw webshop worden de gehele dag door geplaatst. De orders komen real-time in ons systeem en worden direct gepickt en verpakt door ons fulfilment team.

Bestelling verzenden

Pakketten worden aangemeld bij één van de aangesloten vervoerders en voorzien van het juiste etiket. De pakketten worden opgehaald en de volgende dag bezorgd.

Retouren

De retourafdeling ontvangt, controleert en administreert de retouren van vrijwel al onze klanten. Onze meest ervaren fulfilment professionals werken nauwgezet en volgens afgesproken procedures om de webshop retouren snel en foutloos te verwerken.

Waarom FulFilment Factory?

FulFilment Factory ondersteunt en adviseert u in het gehele proces van fulfilment voor webshops.

  • Samenwerking met veel vervoerders; o.a. PostNL, DPD, UPS
  • Koppeling mogelijk met vrijwel elke webshop
  • Uitgebreide retour mogelijkheden & betalingsafhandeling
  • Advies & ondersteuning: inpakken, verzenden en tijdvaklevering
  • Uitstekende klantenservice